Know more

over ons

MV Hospitality

Hostessbureau op Champions League niveau

Op onze bruiloft zorgden twee gastvrouwen van MV Hospitality ervoor dat het onze gasten aan niets ontbrak. De meiden hadden aan een half woord genoeg, waren heel initiatiefrijk, zelfstandig en enorm professioneel. Ze hadden oog voor alle gasten die aanwezig waren, waren heel vriendelijk en precies op het juiste moment op de juiste plek. Ik zou de gastvrouwen van MV Hospitality aan iedereen aanraden!
Anne Venema
Opdrachtgever

MV Hospitality is een toonaangevend hostessbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige hostessdiensten binnen de hospitalitybranche. Met onze jarenlange ervaring en passie voor gastvrijheid, zorgen wij ervoor dat elk evenement, groot of klein, tot in de puntjes verzorgd is. Ons professionele en toegewijde team staat klaar om uw gasten op een warme en professionele manier te ontvangen en te begeleiden, zodat uw evenement vlekkeloos verloopt.

Wij zijn inzetbaar voor diverse events en gelegenheden, waaronder beurzen, congressen, bedrijfsfeesten, privébijeenkomsten en horeca-evenementen. Of het nu gaat om het verwelkomen van bezoekers op een drukke beursvloer, het begeleiden van gasten tijdens een chique diner of het ondersteunen van uw team op een groot congres, onze hostesses weten precies hoe ze moeten handelen om uw gasten zich welkom en gewaardeerd te laten voelen.

Bij MV Hospitality streven we ernaar om meer te bieden dan alleen een glimlach. Wij begrijpen dat elk evenement uniek is en daarom stemmen wij onze diensten af op uw specifieke wensen en de sfeer die u wilt creëren. Met oog voor detail en een feilloos gevoel voor service zorgen wij ervoor dat uw evenement niet alleen soepel verloopt, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij uw gasten.

Laat ons u helpen om van uw volgende evenement een succes te maken. MV Hospitality staat voor kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke benadering die u nergens anders vindt.

“Op jonge leeftijd zette ik mijn eerste stappen in de hospitalitybranche en sindsdien heeft deze wereld mij niet meer losgelaten. Ik heb bij diverse hotels en restaurants gewerkt. Daarbij als hostess talloze beurzen en events georganiseerd en bijgewoond. Door al deze ervaringen heb ik geleerd wat écht belangrijk is: het begrijpen en vervullen van de wensen van de gast. Ik heb niet alleen gezien wat er goed gaat, maar ook hoe het soms beter kan. Met die kennis en een flinke dosis energie ben ik MV Hospitality begonnen, vastberaden om het verschil te maken en elke gast een onvergetelijke ervaring te bieden.”

Matilde Verhagen
FOUNDER
Scroll naar boven